14.11.18

899

Українська делегація фахівців ветеринарної медицини на виробничих потужностях чеської компанії Bioveta a.s.

У період з 14 по 17 жовтня 2018 року спеціалісти ветеринарної медицини провідних свинарських, кролівничих комплексів і комплексів по вирощуванню...

У період з 14 по 17 жовтня 2018 року спеціалісти ветеринарної медицини провідних свинарських, кролівничих комплексів і комплексів по вирощуванню великої рогатої худоби відвідали виробництво компанії Bioveta a.s. (Чехія) з метою обміну практичним досвідом по кожному напрямку виробництва господарств.

Під час візиту представниками господарств проводилося начитування лекційного матеріалу на ключові теми. Також наші фахівці відвідали декілька етапів виробництва імунобіологічних та хіміко-фармацевтичних препаратів, що мають статус GMP-рівня.

На одному з провідних комплексів країни по вирощуванню ВРХ спеціалісти обмінялися думками з приводу технології вирощування тварин і оптимізації окремих етапів технологічного процесу.

Приємне враження на членів делегації справила культурна програма, що включала в себе відвідування історичних та архітектурних пам’яток країни, а також теплий прийом зі сторони чеських колег.

 

Учасники делегації висловлюють подяку і надію на взаємовигідну, результативну співпрацю!

 

                   

                    

 

 

Українська делегація фахівців ветеринарної медицини на виробничих потужностях чеської компанії Bioveta a.s.