18.09.20

2382

Робочий візит групи ветеринарних лікарів у Болгарію на запрошення компанії « Huvepharma », спільно з компанією « Евровет»

Головною метою візиту були освітні семінари для фахівців, які займаються вирощуванням 🐷🐮🐔 с/г тварин.

🟢 З 28 серпня по 4 вересня 2020 року відбувався ✈️ робочий 🧳 візит групи ветеринарних 🩺 лікарів у Болгарію на запрошення компанії « Huvepharma », спільно з компанією « Евровет».
 
🟢 Головною метою візиту були освітні семінари для фахівців, які займаються вирощуванням  с/г тварин.
 
🟢 На семінарах обговорювалися теми інноваційних методів лікування. Розглядали необхідність профілактики та тенденції на ринку ветеринарних 💊 препаратів. Особливу увагу присвятили новим 💉 продуктам компанії Huvepharma.
 
🟢 Також група завітала на один із заводів «Huvepharma» у місті Разград , де знаходиться виробництво антибактеріальних препаратів.
 
🟢 Цікавим стало перебування на локації 🏅 найкращого професійного ⚽️ футбольного клубу Болгарії «Лудогорець», який на даний момент є чемпіоном 🏆 цієї країни, а його головним меценатом являється компанія «Huvepharma»
 
🟢 Усі заходи відбувались згідно карантинних вимог з дотриманням маскового режиму.
 
🟢 Впродовж усього візиту всі трошки відпочили 🩱 на березі теплого 🌊 моря , зробили класні 📸 фото на захоплюючих екскурсіях по різних куточках країни (у Нессебрі та Созополі ) , де відчули колорит болгарської нації .
 

Робочий візит групи ветеринарних лікарів у Болгарію на запрошення компанії « Huvepharma », спільно з компанією « Евровет»