17.08.20

2589

Національний День Ферми 2020

Компанію «Евровет» представляли Максимчук Рімма та Карпенко Марія.

На початку серпня пройшли перші у цьому сезоні «Національні Дні Ферми». Відбувалися вони в передових господарствах молочної галузі нашої держави. У зв’язку із карантинним режимом, кількість учасників була обмежена, але все одно фахівці з’їхались з різних куточків України. Всі заходи відбувалися згідно рекомендацій МОЗ!

Ми зустріли там керівників сільськогосподарських підприємств, лікарів ветеринарної медицини молочнотоварних ферм та інших відвідувачів.

Програму традиційно  ділили на теоретичниу  та практичну частини. Протягом лекцій учасники знайомилися з новітніми технологіями та останніми розробкамив галузі . По завершенню лекцій розпочиналися практичні програми.

Компанію «Евровет» представляли Максимчук Рімма та Карпенко Марія.

На стенді обговорювались важливі питання спеціалістів молочної галузі з приводу особливостей застосування препаратів для ВРХ виробництва «Bioveta а.s.»(Чехія).

Карпенко Марія також  представила на широкий загал унікальну аніонну кормову добавку для корів другого періоду сухостою Анімейт®.

Ми показали  рузультати досліджень , які відбувалися на підприємстві “Мельники” (СООО “Агроко»)  в Черкаській області впродовж  лютого – квітня 2020 р.

Кормову добавку Анімейт®  виготовлено компанією   Phibro Animal Health Corporation  (CША)  і вона  вже багато років якісно та ефективно використовується на молочних фермах у різних куточках світу.

Анімейт®  містить хлор (Cl), сірку (S) і магній (Mg) – три найважливіші макроелементи, необхідні для правильного формування раціону з від’ємним значенням катіонно-аніонного балансу (DCAD), що в подальшому допомагає знизити частоту проявів клінічної та субклінічної гіпокальцемії.

Як відомо,  гіпокальцемія асоціюється із зниженням показників продуктивності, а також різними розладами здоров’я:  затримка відділення плаценти, метрити, мастити, зміщення сичуга, кетози, післяродова атонія (залежування). Економічні наслідки гіпокальцемії складаються з витрат на ветпрепарати та додаткових витрат праці на лікування, прямих втрат продуктивності за лактацію, втрат через несортове молоко, підвищеного ризику загибелі та передчасного вибуття із стада, погіршення відтворення через збільшення кількості «відкритих» днів.

Анімейт®  стабілізує споживання сухої речовини у корів в період сухостою, що в результаті зменшує ризик  виникнення гіпокальцемії  після отелу. Це призводить до покращення продуктивності та  зменшення витрат на лікувальні заходи.

Дякуємо організаторам Національного Дня Ферми за чудове проведення  цих заходів!

 

Національний День Ферми 2020